Vreau să vă povestesc despre ultima mea investiție. Știu, toată lumea îmi repetă mereu că nu trebuie să investesc/cheltuiesc din resursele proprii însă am vrut să-mi fac viața mai ușoara… oricum, nu prea ascult ceea ce spune lumea 😀

Până să ajung să cumpăr această cameră am încercat mai multe variante, pot spune că am improvizat această cameră. La început mi-am pus un stativ si aplecam camera web inspre document, o lipeam cu scotch. Apoi mi-am adaptat telefonul pentru a filma de deasupra. Ceea ce nu mi-a plăcut deloc a fost faptul că mă loveam mereu de stativ/ suport/ trepied.

Astfel, după multe filmulețe și încercări stângace/ improvizate, am început să caut o cameră pentru documente. Am găsit pe Emag dar mi s-au părut prea scumpe, prețul era exprimat în lei, deci vedeam clar toti banii pe care trebuia sa-i investesc. Am mai căutat și, în cele din urmă, m-am decis să-mi cumpăr de pe Amazon această camera web pentru documente (aici prețul este exprimat în USD, pare mai ieftină, deși nu e).

Camera este aceasta:

Iar acesta este biroul meu de lucru:

Vreau să vă spun că munca mi s-a ușurat considerabil. Camera poate fi transportată foarte ușor, ocupă puțin spațiu. Este o camera HD, se vede foarte clar, se poate apropia și depărta fără să încurce vreun moment, nu trebuie instalat niciun driver, este plug & play (o conectezi la calculator si gata, funcționează).

Am comandat-o în 18 octombrie și a ajuns azi. Bineînțeles că nu am așteptat până mâine, am testat-o de azi să văd dacă a meritat banii investiți.

Voi cum v-ați adaptat la acest nou mod de predare?

Recommended Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *